Hamis húsleves májgombóccal

8 fő részére

Nehézség:

közepes

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 1 kg marha ritkacsont
  • 20 dkg sárgarépa
  • 20 dkg zeller
  • 20 dkg petrezselyemgyökér
  • 2 fej vöröshagyma
  • fűszerek

betéthez

  • 20 dkg máj
  • 2 db tojás
  • 3 dkg zsír
  • 10-12 dkg zsemlemorzsa
  • apróra vágott petrezselyemzöld

Elkészítés

Elkészítjük a húslevest a csonttal. Beleteszünk a betétet. Betét készítése: A borjúmájat, a tojásokat, a zsírt, sót, borsot, vágott petrezselymet, összekeverjük, annyi zsemlemorzsát szórunk bele, hogy kis kanállal apró galuskákat szaggathassunk a levesbe.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.